Vi erbjuder nu även färdiga DTF - transferdekaler

Hej och välkommen till Profilea 👋

Vi är Profilea – din bästa vän när det kommer till allt som har med profilering, tryck och digitala möten att göra. Vi älskar att göra företag synliga och ser till att varje liten detalj blir precis som du vill ha den.

Vår historia

Hej, jag heter Magnus och jag är grundaren av Profilea. Låt mig berätta hur allt började.

Min resa inleddes på en liten byrå där jag jobbade tätt tillsammans med kunder för att förstå deras behov och visioner. Jag fick möjligheten att se hur starka varumärken byggs och hur man bäst kan kommunicera dem till världen.

Efter några år på byrån fick jag chansen att arbeta med en stor leverantör av profileringsprodukter. Det var här många av de idéer jag hade började ta form. Jag såg potentialen i att kombinera den personliga kundkontakten och djupa förståelsen för deras behov med möjligheten att leverera högkvalitativa produkter.

Såddes frön till Profilea? Absolut!

Idag är Profilea resultatet av den resan. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter, från transferdekaler och profilkläder till webbsidor och digital marknadsföring. Mitt mål är att varje kund ska känna sig sedd och förstådd, och att vi tillsammans kan förverkliga deras idéer och stärka deras varumärken.

Välkommen till Profilea – låt oss skapa något fantastiskt tillsammans!

Vårt erbjudande

Vad vi gör?

Vad gör vi, undrar du? Låt oss ta en snabbtur genom vårt universum:

1

Profilering

Från transferdekaler till kontorspennan och arbetskläderna – vi erbjuder profilering som kan anpassas med ditt företags logotyp eller budskap.

2

Webbsidor & E-handel

Byggda med kärlek och precision. Vi ser till att din digitala närvaro är lika stark som din fysiska.

3

Marknadsföring

Låt oss sprida ditt budskap till världen med skräddarsydda kampanjer som verkligen gör skillnad.

4

Logotyper & Grafiskt arbete

Vi skapar magiska logotyper och grafiska lösningar som fångar ditt varumärkes själ. Vi pratar stor wow-faktor här!

Vår filosofi och värderingar

Vi är här för att förverkliga dina idéer, oavsett hur vilda de är. Vi lyssnar noga på vad du vill och hanterar ditt varumärkes tonalitet med största omsorg. Vårt löfte är att aldrig kompromissa med kvaliteten i vårt arbete – vi är perfektionister ut i fingerspetsarna.

Kvalitet som Märks

Vi är perfektionister ut i fingerspetsarna och vi tror att kvalitet inte bara handlar om att leverera bra produkter, utan om att överträffa förväntningarna. Varje projekt, oavsett storlek, får vår fulla uppmärksamhet och omsorg.

Innovativt Tänkesätt

Innovation driver oss framåt. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda banbrytande lösningar. Vår kreativitet känner inga gränser, och vi strävar alltid efter att hitta nya och bättre sätt att möta dina behov.

Kundfokus på Riktigt

Din framgång är vår framgång. Vi lyssnar noga på dina behov och arbetar tillsammans med dig för att uppnå de bästa resultaten. Vi bryr oss om ditt varumärke lika mycket som du gör.

Hållbarhet för Framtiden

Vi tar vårt ansvar för miljön på allvar. Därför använder vi miljövänliga material och processer i vår verksamhet där det är möjligt. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på planeten och att skapa hållbara lösningar för framtiden.

Vi sponsar föreningslivet

En gång om året ger vi ut en viss summa för att hjälpa föreningar. Kontakta oss för mer information.

Vi stöttar föreningslivet

På Profilea brinner vi för att stötta föreningar och deras viktiga arbete.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för allt från dekaler till digitala verktyg som webbsidor och marknadsföring. Vi vet hur viktigt det är för föreningar att synas och vi är här för att hjälpa dem förverkliga sina idéer och nå sina mål.

Genom att kombinera vår expertis med deras passion, skapar vi tillsammans en stark och hållbar framtid för föreningslivet.

Intresserad av hemsida liten?

Fyll i kontaktformuläret - Vi hör av oss inom 24 timmar!

Offertförfrågan

Fyll i kontaktformuläret och berätta mer om vad du vill ha hjälp med - Vi hör av oss inom 24 timmar!